Aurelian Cioran

Aurelian Cioran

Am absolvit mai întâi medicina, la IMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în anul 1992. Apoi, am ajuns medic specialist M.G. în 1996, și am fost doctorand în medicină, specializarea medicină legală. Am profesat ca și medic până în anul 1997.

Din dorința de a încerca noi provocări, timp de șapte ani am lucrat în domeniul farmaceutic, la reprezentanțele în România a doi coloși din această lume: Pfizer International Corporation (Statele Unite) și Novartis Pharma Services (Elveția).

Atras fiind de lumea juridică, am decis să urmez și facultatea de drept, pe care am absolvit-o în anul 2000, iar lucrarea de diplomă mi-am ales-o tot din domeniul medicinii legale.

Ceea ce a pornit ca o pasiune s-a transformat într-o profesie, și astfel în anul 2001 am intrat în avocatură, domeniu în care activez efectiv din anul 2003.

Numărul de clienți pe care i-am gestionat, firme și persoane fizice, este deja de ordinul miilor.

Chiar dacă segmentul în care activez în mod constant este cel al dreptului comercial, unde am o vastă experiență, sunt printre puținii oameni care au capacitatea de a gestiona în mod real aspectul legal al actului medical, cu tot ceea ce presupune acest lucru.

Fiind medic, sunt perfect capabil să înțeleg dacă o manoperă medicală a fost sau nu corect efectuată, dacă un diagnostic a fost sau nu stabilit în mod corect, dacă o terapie a fost sau nu corect prescrisă.

Fiind avocat, sunt perfect capabil să apreciez dacă eventualele erori de manoperă medicală, de diagnostic și tratament au sau nu relevanța juridică suficientă pentru a fi aduse în fața justiției, într-un caz de malpraxis medical.